5η θέση για τις Νέες Γυναίκες του «Αυτοκράτορα»!

 

Φινάλε με νίκη και 5η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών για τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά! Οι παίκτριες της Άννας Χατζηγεωργάκη ολοκλήρωσαν την αξιοσημείωτη πορεία τους στην ανταγωνιστική αυτή διοργάνωση των Κ19, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής 01/05 του ΝΟ Ρεθύμνου 14-6!

Ο Εθνικός Πειραιά έδωσε για ακόμη μια φορά το «παρών» στην Τελική Φάση ενός άκρως ανταγωνιστικού ηλικιακού πρωταθλήματος, με πολλές παίκτριες τόσο από τον «Αυτοκράτορα», όσο και από τους φιναλίστ (Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) να πρωταγωνιστούν στην Α1 Γυναικών, να αποτελούν μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων και να έχουν κατακτήσει ήδη πολλούς τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «Αυτοκράτορας» στοχεύει κάθε χρόνο και ψηλότερα, επενδύει στις υποδομές του και στο τέλος της ημέρας επαινεί την προσπάθεια όλων!

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλα τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά που πάλεψαν, τις προπονήτριές τους που ήταν «εκεί» σε κάθε νίκη και κάθε ήττα, τους γονείς αλλά και την οικογένεια του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά η πορεία του Εθνικού Πειραιά στη σειρά αγώνων της Τελικής Φάσης αυτού του Πρωταθλήματος (Κ19):

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-8

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΝΟΓ 11-6

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 21-13

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 18-8

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 14-6

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo