Η πιο δυναμική αρχή: Ανανέωσαν στον Εθνικό Πειραιά η Άλκηστη και η Ιόλη Μπενέκου!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Άλκηστη και την Ιόλη Μπενέκου.

Οι δύο αθλήτριες συμφώνησαν σε όλα με τον «Αυτοκράτορα» και τον υπεύθυνο της ομάδας, κ. Δημήτρη Κολοβό και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον Όμιλο.

Η Άλκηστη με το σκουφάκι με το νούμερο #8 και η Ιόλη με το νούμερο #11 αποτέλεσαν κομβικά μέλη των «κυανόλευκων» φέτος και έδωσαν σημαντική ώθηση στην ομάδα στο να κατακτήσει το LEN TROPHY.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Εθνικό Πειραιά, οι δίδυμες, μίλησαν αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr:

Άλκηστη Μπενέκου: «Χαίρομαι πολύ που θα παραμείνω στον Εθνικό Πειραιά και ευχαριστώ πολύ τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, καθώς και για τη στήριξη του καθ’όλη την αγωνιστική περίοδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επόμενη σεζόν, γιατί απ’ότι φαίνεται ο Εθνικός θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός. Υπάρχει έντονη διάθεση από όλους, ώστε να στηθεί κάτι ξεχωριστό για του χρόνου και αυτό έκανε την απόφαση μου να παραμείνω στον Όμιλο εύκολη»!

Ιόλη Μπενέκου: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την παραμονή μου στον Εθνικό Πειραιά. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξη του για ακόμη μια χρονιά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, που θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστική από την περυσινή και εύχομαι να καταφέρουμε σαν ομάδα να πετύχουμε όλους μας τους στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα»!

Φίλοι του Εθνικού Πειραιά, έπεται συνέχεια. Ωραία συνέχεια…

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo