Στην τελική φάση οι Μίνι Κορασίδες του Εθνικού Πειραιά!

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων θα συμμετάσχει πανάξια ο Εθνικός Πειραιά, καθώς τα νεαρά κορίτσια της «κυανόλευκης» ακαδημίας προκρίθηκαν στα τελικά, κατακτώντας την 3η θέση στον Α’ Όμιλο Αττικής που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Εθνικός Πειραιά της Κέλλυς Μπίσμπα με τη νίκη του επί του ΕΑΤΕΚ με 9-5 πήρε την πρόκριση και στην τελική φάση των Μίνι Κορασίδων θα αντιμετωπίσει στον Α’ Όμιλο Αττικής τους ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Αλίμου και ΑΝΟ Γλυφάδας. Στον έτερο όμιλο, ο οποίος επίσης θα γίνει στην Αθήνα, έχουν τοποθετηθεί οι ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης, Νηρέας Χαλανδρίου, ΓΣ Περιστερίου, Ολυμπιακός.

Οι «κυανόλευκες» ακαδημίες αναπτύσσονται σταθερά και έντονα, με τις Μίνι Κορασίδες του «Αυτοκράτορα» σοβαρές και συγκεντρωμένες σε κάθε προπόνηση, να διεκδικούν το καλύτερο στην τελική φάση που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου με 3 Ιουλίου.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo