Δύο αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά στην αποστολή της Ελλάδας για το Παγκόσμιο!

Το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στη Βουδαπέστη και όσον αφορά τη γυναικεία υδατοσφαίριση, ο Εθνικός Πειραιά θα έχει πολλές εκπροσώπους.

Συγκεκριμένα, στην 13άδα της Ελλάδας για την κορυφαία διοργάνωση συμμετέχουν η τερματοφύλακας, Ελένη Σωτηρέλη και η περιφερειακός, Έλενα Ελληνιάδη, οι οποίες θα φορέσουν το εθνόσημο και θα εκπροσωπήσουν τον Κυπελλούχο Ευρώπης στα «γαλανόλευκα».

Ακόμη, στη σύνθεση της εθνικής των ΗΠΑ θα βρίσκονται η τερματοφύλακας του Εθνικού, Άσλεϊ Τζόνσον και η περιφερειακός, Στεφανία Χαραλαμπίδη. Η λίστα δεν τελειώνει εδώ, καθώς η Βέριτσα Μπάκοτς θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο με την εθνική Καναδά και η Ρεμπέκα Πάρκες με την εθνική Ουγγαρίας.

Όλα τα κορίτσια, φόρεσαν με μεγάλη επιτυχία πέρυσι το ιστορικό σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo