Στον Εθνικό Πειραιά η Μαρία Μπορίσοβα!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Μπορίσοβα!

Η Μαρία Μπορίσοβα έχει γεννηθεί το 1997, κατάγεται από τη Ρωσία και αποτελεί μια από τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει την ικανότητα να προσφέρει σε παραπάνω από μια θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας έτσι ένα πολύτιμο «πολυεργαλείο» για τον προπονητή των «κυανόλευκων», Στέφανο Λέανδρο.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η νέα αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά, αγωνίστηκε στην ιταλική Πάντοβα, με την οποία έφθασε ως το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και έχει μεγάλη εμπειρία καθώς από πολύ νεαρή ηλικία πρωταγωνιστεί με τη Ρωσία, έχοντας στο παλμαρέ της και το χάλκινο Ολυμπιακό Μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Από νεαρή ηλικία, η Μαρία Μπορίσοβα, ξεχώρισε με τις εθνικές της Ρωσίας και έχει κατακτήσει σωρεία κυπέλλων και μεταλλίων τα προηγούμενα χρόνια: 

Χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2015

Χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016

Χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017

Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων γυναικών ου 2017 στον Βόλο

Χάλκινο σε World League το 2017, 2018, 2021.

Αργυρό στο Europa Cup του 2018.

Αργυρό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020.

Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά και ο κ. Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν τη Μαρία Μπορίσοβα στην οικογένεια του «Αυτοκράτορα»!

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo