8η θέση στην Ελλάδα για τις Μίνι Κορασίδες του «Αυτοκράτορα»!

Στην 8η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων (Κ13) κατατάχθηκαν τα μικρά κορίτσια της Κέλλυς Μπίσμπα! Οι μικρές παίκτριες του Εθνικού Πειραιά έκαναν την δική τους όμορφη προσπάθεια στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ13 και έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια των προηγούμενων ημερών!

Τα νεαρά αλλά πολύ ταλαντούχα κορίτσια του «Αυτοκράτορα» έδωσαν έναν δυνατό τελευταίο αγώνα – ντέρμπι στο κλείσιμο της Τελικής Φάσης κόντρα στον ΝΟ Χανίων, την Κυριακή 03/07 στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας, διεκδικώντας την 7η θέση στην Ελλάδα! Το παιχνίδι μπορεί να ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 11-8 και νικήτρια την ομάδα του ΝΟΧ, ωστόσο η προσπάθεια όλων των παιδιών και το «ευ αγωνίζεσθε» που κυριαρχεί σε αυτές τις ηλικίες είναι τα σημεία που «κερδίζουν» και αφήνουν όλα τα μικρά κορίτσια χαμογελαστά στο τέλος της ημέρας. Η προπόνηση και η καθημερινή επαφή με το νερό και την πισίνα συνεχίζονται για τα παιδιά του Εθνικού, με τον σύλλογο να δίνει για ακόμη μια φορά το «παρών» σε Τελική Φάση ηλικιακού Πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας έτσι την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 8 – 11

Όλα τα αποτελέσματα της Παρασκευής 01/07 και του Σαββάτου 02/07:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (κολ. Νέας Σμύρνης, κολ. Γλυφάδας)

Ολυμπιακός Αλίμου – ΑΝΟ Γλυφάδας 7-11, Πανιώνιος- Εθνικός Π. 26-9, Εθνικός Π.-Ολυμπιακός Αλ. 4-13, ΝΕ Πατρών-Πανιώνιος 6-22, ANO Γλυφάδας-Εθνικός Π.18-5, Ολυμπιακός Αλ.-ΝΕ Πατρών 16-2, ΝΕ Πατρών-ΑΝΟ Γλυφάδας 9-22, Πανιώνιος -Ολυμπιακός Αλίμου 21-10, Εθνικός Π.-ΝΕ Πατρών 11-7, ΑΝΟ Γλυφάδας-Πανιώνιος 9-14.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (των Ομίλων)

1.Πανιώνιος 12β.

2.ΑΝΟ Γλυφάδας 9

3.Ολυμπιακός Αλίμου 6

4.Εθνικός Π. 3

5.ΝΕ Πατρών 0

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo