Παραμένει στον Εθνικό Πειραιά για 5η διαδοχική σεζόν η Ελένη Σωτηρέλη!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Ελένη Σωτηρέλη!

Για 5η διαδοχική σεζόν, η 24χρονη διεθνής πορτιέρε θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία του «Αυτοκράτορα» και να παραμένει ένα εκ των βασικότερων στελεχών της γυναικείας ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Έχοντας πλέον καθιερωθεί και στην Εθνική ομάδα των γυναικών, η Ελένη Σωτηρέλη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Εθνικού Πειραιά, έχοντας πανηγυρίσει φυσικά και την κατάκτηση του LEN Trophy 2022 με τις «κυανόλευκες».

Στις δηλώσεις της στο ethnikoswaterpolo.gr, μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, τόνισε:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την παραμονή μου στον Εθνικό Πειραιά και ευχαριστώ πολύ τον κ. Κολοβό για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για 5η συνεχιζόμενη χρονιά. Εύχομαι με αφοσίωση και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους μας τους στόχους την νέα σεζόν»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo