ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» (PICS)!

Μεγάλη η περηφάνια και η συγκίνηση για τα κορίτσια της Άννας Χατζηγεωργάκη από χθες – Κυριακή 17/07! Ο Εθνικός Πειραιά κατέκτησε επάξια το Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (Κ17) και δίνει ξανά ηχηρό «παρών», ανεβαίνοντας στο βάθρο σε πρωτάθλημα κατηγοριών!

Ο μεγάλος τελικός που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα και το κατάμεστο κολυμβητήριο «Α. Δημητρόπουλος» βρήκε τις δύο αήττητες ομάδες του Πρωταθλήματος να μάχονται για την κορυφή, ωστόσο το αποτέλεσμα και οι αριθμοί δεν… χωρούν σε μια τόσο ξεχωριστή και ιστορική στιγμή για τα «κυανόλευκα» κορίτσια μας που έφτασαν τον «Αυτοκράτορα» τόσο ψηλά σε πανελλήνιο επίπεδο. Το συναρπαστικό φινάλε των Νεανίδων, ήταν υπόθεση… Πειραιώτικη και αναμφίβολα είδαμε έναν σπουδαίο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος βρήκε νικήτριες τις «ερυθρόλευκες» με 10-4.

Όλα τα παιδιά να θυμίσουμε, προπονούνται ανελλιπώς και ιδιαίτερα σκληρά για να φτάσουν σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα και στο τέλος, η προσπάθεια είναι αυτή που ανταμείβεται! Η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά συγχαίρει λοιπόν θερμά, όλα τα κορίτσια, τις προπονήτριες και τους συντελεστές αυτής της πολύ μεγάλης επιτυχίας στο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Μετά την απονομή του Ασημένιου μεταλλίου, ο υπεύθυνος του τμήματος – Δημήτρης Κολοβός, παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα των Νεανίδων, τους γονείς και προπονητές – προπονήτριες στο εστιατόριο Wish, στον Κορυδαλλό.

Τελαυταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo