Η Κατερίνα Οικονομοπούλου στην τεχνική ηγεσία Κορασίδων και Μίνι Κορασίδων!

Ο Εθνικός Πειραιά και η ακαδημία υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την… επιστροφή της Κατερίνας Οικονομοπούλου στα «κυανόλευκα»!

Η Κατερίνα Οικονομοπούλου ανοίγει νέα σελίδα στον σύλλογο μας, καθώς ύστερα από την άκρως επιτυχημένη πορεία της ως αθλήτρια στο παρελθόν, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του LEN TROPHY το 2010, πλέον αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στις ομάδες Κορασίδων και Μίνι Κορασίδων, ύστερα από τη συμφωνία της με τον κ. Δημήτρη Κολοβό.

Αποτελώντας κομμάτι της πιο ένδοξης γενίας της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης, αφού έχει στεφθεί ασημένια Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, η Κατερίνα Οικονομοπούλου έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία ως αθλήτρια και τα τελευταία χρόνια συνεχίζει δυναμικά στο κομμάτι της προπονητικής, έχοντας εργαστεί με επιτυχία στον Νηρέα Χαλανδρίου και την ΑΕΚ.

Παράλληλα, πολύ φρέσκιες στο παλμαρέ της είναι οι επιτυχίες με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, καθώς το φετινό καλοκαίρι ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων Γυναικών στην κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Κατερινα, καλωσόρισες ξανά στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιά! 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo