Σαρλίζ Άντριους στο ethnikoswaterpolo.gr: «Ανυπομονώ να γίνω μέλος της «κυανόλευκης» οικογένειας»!

Το ρόστερ των Κυπελλούχων Ευρώπης «έκλεισε», η Κλήρωση για το 23ο Πρωτάθλημα Ελλάδος πραγματοποιήθηκε και ο Εθνικός Πειραιά, είναι έτοιμος για μια δυναμική εκκίνηση στην σεζόν 2022 – 2023! Το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου ενισχύθηκε σημαντικά πρόσφατα, με την απόκτηση της 21χρονης Αυστραλής παίκτριας, Σαρλίζ Άντριους, η οποία μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα, ώστε να εγκατασταθεί, όμως έδωσε το… δικό της σύνθημα μέσω του ethnikoswaterpolo.gr!

Συγκεκριμένα, η νεαρή διεθνής αθλήτρια και βασικό μέλος της Εθνικής Αυστραλίας, δήλωσε:

Είναι τιμή μου που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως ο Εθνικός Πειραιά. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω την προετοιμασία μου με τον προπονητή μας – κο Στέφανο Λέανδρο και να προπονηθώ με τις συμπαίκτριές μου, ώστε να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αυτή την σεζόν. Ανυπομονώ να γίνω μέλος αυτής της «κυανόλευκης» οικογένειας»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo