Η Ελένη Σωτηρέλη μιλά στο ethnikoswaterpolo.gr για την κλήρωση του Champions League!

 

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης του 2021 – 2022 μπαίνει στην μάχη του Champions League και η αρχηγός του «Αυτοκράτορα», Ελένη Σωτηρέλη – η οποία στέφθηκε και Δευτεραθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Γυναικών στο Σπλιτ – μιλά στο ethnikoswaterpolo.gr για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Στέφανου Λέανδρου και τους τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσει ο Εθνικός Πειραιά, ώστε να βρεθεί σε κατάλληλη κατάσταση στα μέσα Νοεμβρίου (17-20/11).

Οι «κυανόλευκες» προετοιμάζονται πυρετωδώς, τόσο για την έναρξη του Πρωταθλήματος Γυναικών στις 08 Οκτωβρίου, όσο και για τον προκριματικό γύρο του φετινού Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν στον Δ’ Όμιλο (Ρώμη) τις Ντουναϊσβάρος, Σπαντάου, Ρόμα και Μουλχάους.

Οι δηλώσεις της αρχηγού και τερματοφύλακα του Εθνικού Πειραιά στο ethnikoswaterpolo.gr

«Το επίπεδο των ευρωπαϊκών ομάδων είναι τόσο υψηλό που δε σου επιτρέπει να διαλέξεις αντιπάλους.
Για τον λόγο αυτό, ανεξαρτήτου κλήρωσης, η σκληρή προπόνηση, η θέληση και ο σεβασμός προς τον αντίπαλο θεωρώ πως είναι το κλειδί ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Τη δεδομένη στιγμή, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε χημεία μεταξύ μας και σταδιακά η ομάδα να αποκτήσει το χαρακτήρα της. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την εμπειρία του Champions League και να υλοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση.
Για μένα προσωπικά κάθε χρόνια είναι διαφορετική και ξεχωριστή η επιτυχία αυτή αν και τεράστια για τον σύλλογο ανήκει στο παρελθόν εμείς φέτος χωρίς πίεση θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo