Ιουλιάννα Κοντονή: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα της Α1 γυναικών»!

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά, ενόψει της πρεμιέρας των Κυπελλούχων Ευρώπης στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 8/10, στις 16:30 στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ένας ανανεωμένος και διαφοροποιημένος Εθνικός Πειραιά, με όρεξη και διάθεση, μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος και το ethnikoswaterpolo.gr μίλησε με την περιφερειακό της ομάδας, Ιουλιάννα Κοντονή, η οποία διανύει τη δεύτερη χρονιά της με το «κυανόλευκο» σκουφάκι και αποτελεί κομβικό μέλος του Ομίλου.

Στις δηλώσεις της, η Ιουλιάννα Κοντονή, υποστήριξε τα εξής, ενόψει της πρεμιέρας με την ομάδα της Κρήτης:

«Ανυπομονούμε για την αρχή του πρωταθλήματος, υπάρχει θέληση και όρεξη στην ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα και θέλουμε να αποδώσουμε αντίστοιχα. Στόχος μας ειναι η καλυτερη δυνατή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, και δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Έχουμε να υπερασπιστούμε το ευρωπαϊκό τίτλο και θα αγωνιστούμε σκληρά».

Διαιτητές της αναμέτρησης κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου στον Πειραιά θα είναι οι κ. Βασιλείου και Παντελής.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo