Ο Ιωσήφ Βουράκης μίλησε για τον Κυπελλούχο Ευρώπης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (Ήχος)

Στην ιστορική ΕΡΑ ΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Διοικητικός ηγέτης του γυναικείου τμήματος του Εθνικού Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «η Ελλάδα των σπορ» και στους Φάνη Σκήφτα – Βασίλη Μότση.

Ο Ιωσήφ Βουράκης μίλησε για όλα όσα αφορούν τον Κυπελλούχο Ευρώπης, αλλά και για τις υψηλές αρμοδιότητες που ανέλαβε με στόχο να κάνει η γυναικεία ομάδα των «κυανόλευκων» το βήμα παραπάνω σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, ο επικεφαλής του τμήματος οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας για φέτος, ενώ τόνισε ότι για να καταφέρει ο Εθνικός τους στόχους του, βήμα-βήμα, πρέπει να υπάρχει το «50-50» όταν αγωνίζεται, το οποίο πρέπει να υπάρχει για όλες τις ομάδες, για το καλό των αθλητριών και της υδατοσφαίρισης γενικότερα.

Τέλος, έγινε φυσικά αναφορά στο «μείγμα» έμπειρων και νεαρότερων ταλαντούχων αθλητών που έχει φέτος στις τάξεις του ο Κυπελλούχος Ευρώπης, καθώς και στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο χαρακτήρισε ως το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα!

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo