Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Εθνικός Πειραιά NOBELHELLAS!

Πανέτοιμες για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών είναι οι αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά NOBELHELLAS, με τις «κυανόλευκες» να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 15:00, το Σάββατο 29/10 με στόχο την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου η οποία προέρχεται από την σπουδαία νίκη απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας, θα παραταχθεί χωρίς απουσίες απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Για το 4ο επίσημο παιχνίδι των «κυανόλευκων» τη φετινή σεζόν, η Αριάδνη Καραμπέτσου μίλησε στο  ethnikoswaterpolo.gr, με την νεαρή περιφερειακό να εξηγεί πως η ομάδα της θα πρέπει να δώσει την ίδια βαρύτητα στην αναμέτρηση και να δείξει σοβαρότητα και χαρακτήρα:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου ενάντια στον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως αντιμετωπίζουμε και όλα τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και σοβαρότητα, καθώς από το πρώτο δευτερόλεπτο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες για να δείξουμε το δυναμικό και το επίπεδο της ομάδας μας».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo