Στη Μυλούζ και όχι στη Ρώμη το πρώτο ταξίδι του Εθνικού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Έπειτα από την φημολογία που υπήρξε για το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας που θα φιλοξενήσει τον όμιλο του Εθνικού Πειραιά για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Women Champions League, πριν από λίγες ημέρες η εν λόγω διαφοροποίησε οριστικοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες του Δ’ ομίλου (Ντουναϊσβάρος, Σπαντάου, Ρόμα, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, Μυλούζ) οι οποίες αναμενόταν να ταξιδέψουν στην Ρώμη για τους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 17 έως και τις 20 Νοεμβρίου, θα μεταβούν τελικά στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μυλούζ. Αυτό συνέβη γιατί η Ρόμα δήλωσε αδυναμία διεξαγωγής του ομίλου, ωστόσο η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά.

Έτσι, το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, με την παρακαταθήκη ότι ο Εθνικός Πειραιά είναι ο Κυπελλούχος Ευρώπης του 2022 και στη γαλλική πόλη θα επιδιώξει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, μια διοργάνωση η οποία φέτος άλλαξε όνομα (Πρώην Euroleague), αλλά και λογότυπο, με στόχο να αναβαθμιστεί από φέτος και για τα επόμενα χρόνια.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo