Α. Μπενέκου, Λασκαρίδου, Κοντονή και Κανετίδου μιλάνε για την πρόκριση του Εθνικού στο Champions League!

Με τις αποσκευές «γεμάτες» γύρισε στην Ελλάδα ο Εθνικός Πειραιά, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση με έξι (6) βαθμούς στον τέταρτο όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου στο Women’s Champions League και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά γνώριζαν εξ αρχής ότι στις 21 Νοεμβρίου ο ιστορικός Όμιλος γιορτάζει τα 99 του χρόνια και μπαίνει αισίως στα 100 χρόνια ζωής και ήθελαν να τιμήσουν την «κυανόλευκη» ιστορία με μια μεγάλη πρόκριση στον 2ο γύρο του Champions League, με παίκτριες και τεχνικό επιτελείο (Στέφανος Λέανδρος, Γιώργος Μορφέσης, Αγγελική Γερόλυμου) να έχουν άψογη συνεργασία που βοήθησε στο να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.

Μετά το πέρας όλων των αναμετρήσεων πολλές από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας του Στέφανου Λέανδρου, μίλησαν στην κάμερα του ethnikoswaterpolo.gr για την εμπειρία που έζησαν όλο το τετραήμερο στη Γαλλία απέναντι στη διοργανώτρια Μιλούζ, την Ντουναϊσβάρος, τη Ρόμα και τη Σπαντάου.

Συγκεκριμένα η Άλκηστη Μπενέκου, η Ελένη Κανετίδου, η Ιουλιάννα Κοντονή και η Βασιλική Λασκαρίδου (η οποία μάλιστα έκανε ντεμπούτο στο Champions League), εξέφρασαν την άποψη τους για τα όσα πέτυχε η ομάδα, για την προσωπική τους εμπειρία, ενώ παράλληλα έδωσαν το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo