Ο Γιώργος Μαζωνάκης και τα κορίτσια του Εθνικού μαγείρεψαν για τον «Άλλο Άνθρωπο»! (VIDs)

Πράξη αλληλεγγύης, κανένας μόνος του και όλοι μαζί. Τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πύλη Ε8 στο μεγάλο λιμάνι και στήριξαν την προσπάθεια του «Άλλου Ανθρώπου», ο οποίος έχει συμπληρώσει 12 χρόνια προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Την πρωτοβουλία του ΟΠΑΝ, του προέδρου του, Ιωσήφ Βουράκη και των «κυανόλευκων» στήριξε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος όχι απλώς παρευρέυθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά μαγείρεψε και μοίρασε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε όλους όσοι είχαν ανάγκη και ζουν στο Λιμάνι, αλλά και όχι μόνο.

Τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά κουβάλησαν, μαγείρεψαν με πολλή αγάπη και μοίρασαν φαγητό στους συνανθρώπους μας, σε μια υπέροχη στιγμή όπου οι «κυανόλευκες» έστειλαν το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, στηρίζοντας την παθιασμένη προσπάθεια του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και της ομάδας του, η οποία συγκινεί όλη την Ελλάδα εδώ και δώδεκα χρόνια.

Όλοι μαζί σημαίνει χωρίς κανέναν διαχωρισμό, σεβόμενοι τις επιλογές του άλλου, στον ίδιο χώρο άνθρωποι να βοηθούν ο ένας τον άλλον και όποιον έχει ανάγκη.

Δείτε όσα δήλωσαν η Ελένη Σωτηρέλη, η Ιόλη Μπενέκου και ο διοικητικός ηγέτης του γυναικείου τμήματος, Ιωσήφ Βουράκης: 

 

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo