Ιόλη Μπενέκου στο ethnikoswaterpolo.gr: «Να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά δυνατά – Φόντο τα ευρωπαϊκά ματς»!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Εθνικό Πειραιά επανεκκινούν, μετά το διάλλειμα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με το πρώτο απαιτητικό ματς της νέας χρονιάς να ολοκληρώνει ουσιαστικά τον Α’ Γύρο του φετινού Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών. Οι «κυανόλευκες» αγωνίζονται ως τυπικά φιλοξενούμενες στο «Π. Καπαγέρωφ» αντιμετωπίζοντας το Σάββατο 07/01 τον Ολυμπιακό, για την 11η «στροφή» του Πρωταθλήματος (16:30).

Μετά τον μεγάλο τελικό του Super Cup στην εκπνοή του 2022, το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου καλείται να συναντηθεί ξανά με τον έτερο πειραιώτικο σύλλογο, έχοντας προετοιμαστεί πλέον κατάλληλα για την νέα χρονιά, η οποία από νωρίς επιφυλάσσει μια σειρά σημαντικών παιχνιδιών, ενώ μια ανάσα πριν την φιλοξενία του Euro Cup (φάση των «16») στον Πειραιά, οι «κυανόλευκες» ξεκινούν και τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος 2023.

Στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφισης του Εθνικού Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 05/01, η «κυανόλευκη» αμυντικός Ιόλη Μπενέκου, μίλησε στην κάμερα του ethnikoswaterpolo.gr για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των επερχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, στοχεύοντας παράλληλα σε ένα δυνατό ξεκίνημα για την νέα χρονιά.

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo