Ελένη Μπέτα – Αναστασία Μπεκρή: «Πάμε για την πρόκριση το Σάββατο στις 20:00 (VIDs)!

Πρώτη αποστολή εξετελέσθη για τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, καθώς τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου πήραν εμφατική νίκη επί της Σιρένς με 26-3, στην πρεμιέρα τους στον Όμιλο Α’ της φάσης των «16» του LEN Euro Cup. Οι «κυανόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στον πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στη γαλλική Νις, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στο «Π. Καπαγέρωφ» το Σάββατο στις 20:00.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σιρένς, οι ελπιδοφόρες νεαρές αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά, Ελένη Μπέτα και Αναστασία Μπεκρή, μίλησαν στο ethnikoswaterpolo.gr για την εμπειρία τους σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το «κυανόλευκο» σκουφάκι και τόνισαν την κρισιμότητα της αναμέτρησης απέναντι στη Νις, εκεί όπου με νίκη «κλειδώνει» η πρόκριση στα προημιτελικά του Euro Cup.

Οι δηλώσεις των Ελένη Μπέτα – Αναστασίας Μπεκρή: 

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo