Πρωτάθλημα Κ15: Άνετα στην επόμενη φάση οι κορασίδες του Εθνικού Πειραιά!

Με τις βαλίτσες γεμάτες και με μια… άνετη πρόκριση στην Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων επιστρέφουν οι νεαρές αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά, οι οποίες συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (14-15/01) στον Όμιλο Κρήτης, αγωνιζόμενες απέναντι στο ΝΟ Χανίων και το ΝΟ Ρεθύμνου.

Τα κορίτσια της Κατερίνας Οικονοπούλου έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στην πρώτη αυτή αναγνωριστική φάση του Πρωταθλήματος Κ15 και προκρίθηκαν ως 2ες από τον Όμιλό τους, με απολογισμό μία νίκη (επί του Ρεθύμνου) και μία ήττα στις λεπτομέρειες (από το ΝΟ Χανίων). Ο Β’ Γύρος της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 3-5 Μαρτίου, όπου και αναμένεται η κλήρωση για τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος τις τελευταίες χρονιές δίνει σταθερά το «παρών» στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (κολ. Χανίων)

ΝΟ Χανίων –Εθνικός Π. 14-10, ΝΟ Χανίων-ΝΟ Ρεθύμνου 16-5, ΝΟ Ρεθύμνου-Εθνικός Π. 5-13

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΝΟ Χανίων 6 βαθμοί
  2. Εθνικός Π. 3
  3. 3. ΝΟ Ρεθύμνου 0

===================

  1. ΟΦΗ – (δεν συμμετείχε στους αγώνες)
Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo