Ιωσήφ Βουράκης: «Τα κορίτσια του Εθνικού πήραν αυτό που άξιζαν – Διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε για τον Εθνικό Πειραιά η διεξαγωγή του ομίλου της φάσης των «16» του LEN Euro Cup στο «Π.Καπαγέρωφ», με τις «κυανόλευκες» να παρουσιάζουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, το οποίο μεταφράστηκε σε πρόκριση και πρωτιά στο γκρουπ τους.

Μετά το πέρας των αναμετρήσεων και πριν η η κληρωτίδα στείλει την ουγγρική Ουΐπεστ πανω στον Εθνικό, ο διοικητικός ηγέτης του γυναικείου τμήματος, κ. Ιωσήφ Βουράκης, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr τόσο για την καθημερινή προσπάθεια εντός και εκτός νερού που γίνεται από το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου, η οποία μετουσιώθηκε σε νίκες το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου, όσο και για την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία του Group A. Επίσης ο κύριος Βουράκης μιλώντας και ως Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, εξήγησε πως δεν είναι η πρώτη φορά πως μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, μεταμορφώνεται μία απλή εγκατάσταση σε κολυμβητήριο υψηλών προδιαγραφών φιλοξενώντας μία σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του:

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo