Στον Εθνικό Πειραιά η Μαρία Μπορίσοβα! Breakdance

Στον Εθνικό Πειραιά η Μαρία Μπορίσοβα!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Μπορίσοβα! Η Μαρία Μπορίσοβα έχει γεννηθεί το 1997, κατάγεται από τη Ρωσία και αποτελεί μια από τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει την ικανότητα να προσφέρει σε παραπάνω από μια θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας έτσι ένα πολύτιμο «πολυεργαλείο» για τον προπονητή των «κυανόλευκων», Στέφανο Λέανδρο.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η νέα αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά, αγωνίστηκε στην ιταλική Πάντοβα, με την οποία έφθασε ως το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και έχει μεγάλη εμπειρία καθώς από πολύ νεαρή ηλικία πρωταγωνιστεί με τη Ρωσία, έχοντας στο παλμαρέ της και το χάλκινο Ολυμπιακό Μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo