Σ. Λέανδρος στο ethnikoswaterpolo.gr: «Θα δούμε τα λάθη μας και θα παλέψουμε για την πρόκριση στον Πειραιά»!

 

Ο πρώτος προημιτελικός για τον Εθνικό Πειραιά ολοκληρώθηκε με ένα θετικό πρόσημο αναχωρώντας από την Βουδαπέστη και το σκορ στο 10-10, με την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου να αναμένει πλέον το επαναληπτικό ματς στην έδρα της, στο «Π. Καπαγέρωφ». Οι κυανόλευκες έδειξαν συνολικά ένα καλό πρόσωπο απέναντι στην Ουΐπεστ, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα και αποδεικνύοντας με την συγκέντρωσή τους, ότι βρίσκονταν ιδιαίτερα κοντά στην νίκη του Σαββάτου 28/01.

Ο επικεφαλής τεχνικός των Κυπελλούχων Ευρώπης, Στέφανος Λέανδρος, μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι απέναντι στην Ουΐπεστ, τονίζοντας τα σημεία στα οποία η ομάδα θα μπορούσε να φύγει με την νίκη, δείχνοντας καλύτερη αποτελεσματικότητα και αναμένοντας πλέον την στήριξη του κόσμου στο 2ο και καθοριστικότερο ματς.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Στέφανου Λέανδρου:

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo