Η Αριάδνη Καραμπέτσου δίνει το σύνθημα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Η ώρα του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Εθνικό Πειραιά, έφτασε! Η δεύτερη διαδοχική συμμετοχή των «κυανόλευκων» (και τρίτη συνολικά) στον θεσμό είναι γεγονός, με όλα τα φώτα να στρέφονται πλέον στην Πάτρα και τον ημιτελικό του Final-4 απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Την Παρασκευή 03/02 στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου διεκδικεί με αξιώσεις το πολυπόθητο εισιτήριο στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αγωνιζόμενη ως τυπικά γηπεδούχος, όντας σε πλήρη ετοιμότητα και με καθαρό μυαλό (17:00).

Έχοντας την εμπειρία από το Final-4 του 2022, αλλά και τις παραστάσεις στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι παίκτριες του Εθνικού Πειραιά ήδη κατέφθασαν στην μεγάλη πόλη της Αχαΐας και θα ολοκληρώσουν τις τελευταίες τους προπονήσεις πριν την έναρξη της διοργάνωσης, με στόχο μια δυνατή και ποιοτική εμφάνιση απέναντι στον ΝΟΒ, αλλά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια ανάσα πριν την αυλαία του φετινού Final-4 στο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών 2023, η νεαρή περιφερειακός του Εθνικού Πειραιά, Αριάδνη Καραμπέτσου, μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr για το απαιτητικό ματς κόντρα στην Βουλιαγμένη, αλλά και την ανάγκη αντιμετώπισης της συγκεκριμένης αναμέτρησης, χωρίς άγχος για τις κυανόλευκες.

«Το παιχνίδι ενάντια στη Βουλιαγμένη θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς θα πρέπει όλες να δώσουμε το 100% μας και να μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας. Ακόμα, για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυτό με καθαρό μυαλό και χωρίς άγχος».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo