Ελένη Μπέτα στο ethnikoswaterpolo.gr: «Να συνεχίσουμε το σερί των νικών»!

ε απόλυτη σοβαρότητα και σκοπό μια ακόμη νίκη μετά την μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση στην Βουλιαγμένη, ο Εθνικός Πειραιά φιλοξενείται το Σάββατο 25/02 στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», όπου για την 17η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών αντιμετωπίζει τον ΓΣ Περιστερίου.

Έχοντας συναντηθεί ξανά με το σύνολο του ΓΣΠ στον Α´ Γύρο, οι κυανόλευκες του Στέφανου Λέανδρου στοχεύουν σε μια εξίσου δυναμική εμφάνιση που θα προσθέσει τρεις βαθμούς στην συγκομιδή τους, η οποία μέχρι στιγμή ανέρχεται στους 36β (τρίτη θέση).

Αναφορικά με το επερχόμενο εκτός έδρας ματς απέναντι στο Περιστέρι, η νεαρή περιφερειακός Ελένη Μπέτα μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr για την ξεχωριστή βαρύτητα που φέρει κάθε αγώνας του Πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει προσηλωθεί απόλυτα στον φετινό στόχο.

«Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και εξίσου σημαντικός έτσι και τώρα με το Περιστέρι. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε σε καλή φόρμα και μετά την νίκη επί της Βουλιαγμένης και να συνεχίσουμε το σερί των νικών. Έχουμε θέσει ένα στόχο για το φετινό πρωτάθλημα και ευελπιστούμε βήμα βήμα να φτάσουμε σε αυτόν»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo