Γυρίζει με το… διπλό και την 5η διαδοχική νίκη από την Πάτρα ο Εθνικός Πειραιά!

Υπέροχες για 5ο διαδοχικό παιχνίδι ήταν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιά, αφού οι «κυανόλευκες» πέτυχαν την πέμπτη σερί επικράτησή τους, αυτή τη φορά στη δύσκολη έδρα της μαχητικής ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Δείχνοντας συνολικά ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικότερα στην άμυνα και έχοντας σε εξαιρετική μέρα την Ελένη Κανετιδου με 4 γκολ και την Σαρλίζ Άντριους με τρία, η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου φτάνει με το σημερινό της αποτέλεσμα τους 45 βαθμούς.

Από το τρίτο οκτάλεπτο και έπειτα, ανεβάζοντας ιδιαίτερα την απόδοσή του στην άμυνα, ο Εθνικός Πειραιά κατάφερε να χτίσει ικανοποιητική διαφορά, ενώ στην τελευταία περίοδο κράτησε ανέπαφη την εστία του, για να φθάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο της χρονιάς, καθώς βρισκόμαστε μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Α1 γυναικών.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-13

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 2-5, 0-3

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Κρητικός): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ.Τσιμάρα, Μαρία Μπαλάτσα 2, Μ.Πετάση, Κουρέτα 1, Μοίραλη 1, Ναυσικά Μπαλάτσα, Δήμητρα Κοντάκου, Κεπενού, Ανδρ. Κοντάκου, Μιχαλάτου, Ρακ 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος):Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2,  Μπορίσοβα, Λασκαρίδου,  Κοντονή 2, Μπέτα 1, Χατζηκυριακάκη,  Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιτζή, Κανετίδου 4, Ιόλη Μπενέκου,  Άντριους 3, Μπεκρή,  Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Κίμωνας Τασσόπουλος

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo