Ελ. Σωτηρέλη στο ethnikoswaterpolo.gr: «Ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής μου η Εθνική – Στον Β´ Γύρο βρήκαμε τον καλό μας εαυτό»!

Αξιοποιώντας το ολιγοήμερο διάλειμμα του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών μέχρι την επόμενη αγωνιστική, οι παίκτριες του Εθνικού Πειραιά επαναφορτίζουν τις… μπαταρίες τους για την συνέχεια της διοργάνωσης και των απαιτητικών υποχρεώσεων, ενώ παράλληλα η αρχηγός των «κυανόλευκων», Ελένη Σωτηρέλη, καθώς και η νεαρή Αριάδνη Καραμπέτσου, θα προπονούνται από τις 13 έως και τις 26 Μαρτίου στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Από το τελευταίο νικηφόρο αποτέλεσμα στην Πάτρα για την 19η Αγωνιστική (5η διαδοχική νίκη), έως την Εθνική Ομάδα, με αναφορές και στην ανοδική πορεία που έχει σημειώσει το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου στον Β´ Γύρο του Πρωταθλήματος, η Ελένη Σωτηρέλη μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr τονίζοντας την σημασία και την βαρύτητα που φέρουν τα επόμενα παιχνίδια στο φινάλε της Α´ Φάση και την ετοιμότητα στην οποία θα πρέπει να βρίσκεται συνολικά η ομάδα.

«Στόχος της ομάδας στο παιχνίδι με την ΝΕΠ ήταν αποκλειστικά η νίκη, φυσικά σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, κάτι το οποίο καταφέραμε. Στη διάρκεια του Β’ γύρου βρήκαμε τον καλό μας εαυτό και μέχρι στιγμής διατηρούμε την απόδοση μας σταθερή. Σε αυτό το επίπεδο στοχεύουμε να συνεχίσουμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στα οποία πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα, ώστε να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στη κανονική διάρκεια που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογική ετοιμότητα για τους αγώνες των πλέι οφ.
Πέραν αυτών, η Εθνική Γυναικών αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, επομένως μόνο χαρούμενη θα μπορούσα να είμαι για την κλήση μου στο καμπ προετοιμασίας. Εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo