Οι κληρώσεις του Εθνικού Πειραιά για την συνέχεια των Πρωταθλημάτων Νέων Γυναικών (Κ19), Νεανίδων (Κ17) και Μίνι Κορασίδων (Κ13)!

Σε δυο τελικές φάσεις και μια ακόμη προκριματική, συμμετέχουν οι Ακαδημίες του Εθνικού Πειραιά δίνοντας βροντερό «παρών» στα Πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης κατηγοριών και θέτοντας γερές βάσεις για διακρίσεις σε πολλά τμήματα των γυναικείων ομάδων. Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες του Πέτρου Δουδέση ρίχνονται στην μάχη του “Final-8” του Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών στα τέλη Μαΐου, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στους τελικούς, ενώ το επερχόμενο Σαββατοκύριακο (5-7 Μαΐου) η ελαφρώς νεαρότερη ομάδα του Εθνικού Πειραιά θα αγωνιστεί για μια θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κ17 (Νεανίδων) έχοντας κληρωθεί στον Όμιλο Αττικής. Ακόμη, οι Μίνι Κορασίδες της Κατερίνας Οικονομοπούλου προετοιμάζονται για τις τελικές αναμετρήσεις της αντίστοιχης διοργάνωσης Κ13 στις αρχές Ιουνίου, όπου ο Εθνικός έχει επίσης προκριθεί στο “Final-8”.

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ – Β’ ΦΑΣΗ (5-7 Μαΐου 2023)

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικό Νέας Σμύρνης): Εθνικός Πειραιά, Ολυμπιακός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Εθνικό): ΠΑΟΚ, Νέος Ηρακλής, ΝΕ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας, Άλιμος ΝΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (Εθνικό): ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΟΦΗ, ΝΟ Βουλιαγμένης

Από τους 2 πρώτους Ομίλους, οι 3 πρώτες ομάδες και από τον τρίτο Όμιλο οι 2 πρώτες ομάδες, προκρίνονται στο F8 του πρωταθλήματος (23-25 Ιουνίου).

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ19 (26-28 Μαΐου 2023)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΕ Πατρών, Εθνικός Πειραιά, Άλιμος ΝΑΣ, ΝΟ Χανίων

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (9-11 Ιουνίου 2023)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Πανιώνιος, ΝΕ Πατρών, Άλιμος ΝΑΣ, Εθνικός Περαιά

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Νέος Ηρακλής, ΑΝΟ Γλυφάδας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα.

 

 

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo