Η μάχη για το χάλκινο μετάλλιο ξεκινάει για τον Εθνικό Πειραιά!

Έφθασαν μια ανάσα από τους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά η τύχη δεν τους χαμογέλασε στη διαδικασία των πέναλτι, στον τρίτο ημιτελικό κόντρα στη Βουλιαγμένη. Οι αθλήτριες του Εθνικού Πειραιά άφησαν πίσω ότι συνέβη και έχουν ορκιστεί να δώσουν το 100% στα τελευταία παιχνίδια της φετινής σεζόν, κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, με έπαθλο την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα βρίσκεται στον πάγκο του Εθνικού, ξεκινάει σήμερα, Τρίτη και ώρα 15:30, την μάχη για τους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος και υποδέχεται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά, καθώς οι «κυανόλευκες» έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Η 3η θέση κρίνεται στις δύο νίκες και τα κορίτσια του Εθνικού θέλουν να υπερασπιστούν το «σπίτι» τους για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για το χάλκινο μετάλλιο. Ο Στέφανος Λέανδρος υπολογίζει όλες τις αθλήτριες του και όλοι μαζί, ως μια γροθιά, θέλουν να κλείσουν με χαμόγελο τη φετινή, υπέροχη, σεζόν.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό στην έδρα του ΑΝΟΓ, είναι προγραμματισμένος για τις 18/5 και ώρα 21:00 στο «Α. Δημητρόπουλος».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo