Συνεχίζει στα «κυανόλευκα» για 6η διαδοχική σεζόν η αρχηγός, Ελένη Σωτηρέλη!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αρχηγό, Ελένη Σωτηρέλη.

Η διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει με το «κυανόλευκο» σκουφάκι για 6η διαδοχική χρονιά και θα υπερασπίζεται την εστία του Εθνικού Πειραιά στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στο LEN Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένη στις 14/4/1998 η Ελένη Σωτηρέλη ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή και εν συνεχεία ήρθε στην Αθήνα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ ακολούθησε το επιτυχημένο πέρασμά της για δύο σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Κοζέντσα και της Μεσίνα. Μετέπειτα, η Ελένη Σωτηρέλη ήρθε στον Εθνικό Πειραιά και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ομίλου, συνεχίζοντας στα «κυανόλευκα», παρά τις πολλές κρούσεις που δέχθηκε από άλλες ομάδες.

Με την Εθνική ομάδα, η Ελένη Σωτηρέλη έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες με μετάλλια στις μικρές Εθνικές, ενώ το καλοκαίρι του 2022 αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική ομάδα γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ!

Ελένη, συνεχίζουμε μαζί!  

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo