Ο Εθνικός Πειραιά καλωσορίζει την Ειρήνη Νίνου στην «κυανόλευκη» οικογένεια!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της διεθνούς αθλήτριας, Ειρήνης Νίνου!

Η Ειρήνη Νίνου έχει γεννηθεί το 2002 και αγωνίζεται ως περιφερειακός, σε όλες τις θέσεις, ενώ χαρακτηρίζεται για την εκτελεστική της δεινότητα, όπως αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενη στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά ακόμη περισσότερο την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 όπου αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της Α1 γυναικών, σημειώνοντας περισσότερα από 100 γκολ!

Η νεαρή περιφερειακός αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών τα τελευταία έτη και με μεγάλη συνεισφορά στη «γαλανόλευκη» στο Ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ το 2022, ενώ έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα το 2019 και το 2022. Παράλληλα, η Ειρήνη Νίνου έχει μεγάλες επιτυχίες με τις μικρές Εθνικές ομάδες σε κορυφαίες διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει πολλές φορές ατομικά βραβεία MVP σε διεθνείς αναμετρήσεις της Ελλάδας.

Έχοντας αγωνιστεί σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, στο LEN Champions League, αλλά και σε Final 4 ευρωπαϊκών Κυπέλλων, η Ειρήνη Νίνου έρχεται στον Εθνικό Πειραιά και θα φορέσει το «κυανόλευκο» σκουφάκι για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Εθνικός Πειραιά και οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος, καλωσορίζουν την Ειρήνη Νίνου στην «κυανόλευκη» οικογένεια!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo