Ειρήνη Νίνου στο ethnikoswaterpolo.gr: «Χαρούμενη που γίνομαι μέλος του ιστορικού συλλόγου του Εθνικού»!

Με κάθε επισημότητα, η Ειρήνη Νίνου, αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιά, με τη διεθνή σκόρερ να τα βρίσκει σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και έτσι θα φορέσει το «κυανόλευκο» σκουφάκι την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 σε Ελλάδα και LEN Champions League.

Η απόκτηση της Ειρήνης Νίνου έστρεψε τα φώτα τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός, πάνω στον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος έφερε στις τάξεις του μια χαρισματική αθλήτρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών για το Super Final του Long Beach, καθώς και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκούοκα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά, το ethnikoswaterpolo.gr, συνομίλησε με τη διεθνή περιφερειακό, η οποία προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του συλλόγου, τονίζοντας ότι η προσέγγιση που δέχθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν εξαιρετική.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Νίνου στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η νέα αθλητική χρονιά θα με βρει μέλος του ιστορικού συλλόγου του Εθνικού Πειραιώς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τη Διοίκηση για τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν. Μιλώντας μαζί τους αντιλήφθηκα τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν καθώς και τους υψηλούς στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Από την πλευρά μου θα καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και ελπίζω να εκπληρώσουμε όποιον στόχο βάλουμε».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo