Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Πέτρο Δουδέση – Εις το επανιδείν!

Ένας μόλις χρόνος, αλλά με ισχυρό αποτύπωμα… Ο Πέτρος Δουδέσης αποχαιρετά τον Εθνικό Πειραιά για να ανοίξει ένα νέο όμορφο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα, καθώς ταξιδεύει για την Ολλανδία προκειμένου να αναλάβει τη γυναικεία ομάδα της Πόλαρ Μπέαρς.

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων, Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νέων γυναικών και 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ως συνεργάτης του Στέφανου Λέανδρου. Ο Πέτρος Δουδέσης εργάστηκε σκληρά για τα «κυανόλευκα» χρώματα, τίμησε την τεράστια ιστορία του συλλόγου και ο Εθνικός Πειραιά, αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολοβός, θέλουν να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε, καθώς και να του ευχηθούν καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες σε αυτό το φρέσκο ξεκίνημα του στο εξωτερικό.

Πέτρο, θα αποτελείς πάντα μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιά και λέμε μόνο «ευχαριστώ», αλλά και… εις το επανιδείν!

Μέσω του ethnikoswaterpolo.gr, ο Πέτρος Δουδέσης, θέλησε να αποχαιρετίσει τον σύλλογο, καθώς και τους συνεργάτες του: «Δυστυχώς ήρθε η ώρα να χαιρετίσουμε για τώρα, όχι να αποχαιρετίσουμε, γιατί οι συνεργάτες και οι άνθρωποι που μένουν πίσω είναι σίγουρο ότι αποτελούν τα εχέγγυα να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλά κυρίως για τις ωραίες στιγμές που δημιουργήσαμε, στον Δημήτρη Κολοβό, έναν από τους πιο ορεξάτους και ακούραστους ανθρώπους αυτού του χώρου, στα μέλη του πάγκου, τον Στέφανο Λέανδρο τον Γιώργο Μορφέση την Κατερίνα Οικονομόπουλου την Αγγελική Γερόλυμου καθώς και την Ιόλη Μπενέκου, και τους φυσιοθεραπευτές μας την Ρένια και τον Βασίλη Παναγάκο. Καθώς επίσης και στα κορίτσια που γελάσαμε, κλάψαμε αλλά κυρίως παλέψαμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω αυτό το σύλλογο. Μια τρίτη θέση στην Α1 μετά από αρκετό καιρό, και δυο μετάλλια στις κατηγορίες είναι μόνο η αρχή.

Ιδιαίτερη αναφορά στον Σήφη τον Γαλανάκη, με μια μόνο λέξη, Κύριος.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Ορέστη καθότι… κρατήθηκε για μεγάλο διάστημα μέχρι να «αποκαλύψει» την «μεταγραφή».

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo