Ο Εθνικός Πειραιά καλωσορίζει την Lilly Turner!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της Βρετανίδας αθλήτριας, Cecily Turner, η οποία θα φορέσει το «κυανόλευκο» σκουφάκι την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η γεννημένη στις 14/05/2001 Cecily ή Lilly Turner, αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας της Μ. Βρετανίας έχοντας αναπτύξει το ταλέντο της στο University of California, Berkeley (Cal), όπου και αποφοίτησε. Η all-around Βρετανίδα παίκτρια, η οποία σκόραρε 47 γκολ την περασμένη σεζόν στο Αμερικανικό Κολεγιακό Πρωτάθλημα, ξεχώρισε για τις ικανότητές της και βρέθηκε υποψήφια για το Cutino Award, ενώ το 2019 αναδείχθηκε Αθλήτρια της χρονιάς από την Βρετανική Ομοσπονδία για το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Με ύψος 1.80μ και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, όπως η Εθνική ομάδα της χώρας της, η οποία και προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, η Lilly Turner έρχεται να πλαισιώσει άριστα το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου, προσφέροντας λύσεις σε πληθώρα θέσεων, ενώ αποτελεί ουσιαστικά την 2η ξένη παίκτρια του Εθνικού Πειραιά για το 2023-2024.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον Εθνικό Πειραιά, η Lilly Turner, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω μέλος του Εθνικού Πειραιά, ενός συλλόγου με κύρος και ιστορία. Νιώθω ενθουσιασμένη που θα παίξω δίπλα σε τόσο καταπληκτικές παίκτριες και που θα μάθω τόσα πολλά από εκείνες και το τεχνικό επιτελείο. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλη την ομάδα, την κυανόλευκη οικογένεια και να ξεκινήσω»!

Lilly, καλωσόρισες στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιά!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo