Στις Μίνι Κορασίδες του Εθνικού Πειραιά η Τόνια Μωραΐτη!

Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Τόνια Μωραΐτη!

Η Αργυρή Ολυμπιονίκης της Αθήνας με την Εθνική Γυναικών και προπονήτρια υποδομών τα τελευταία χρόνια εντάσσεται στο δυναμικό του Εθνικού Πειραιά και το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών του συλλόγου, αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση της ομάδας των Μίνι Κορασίδων για το 2023-2024. Μετά από μια επιτυχημένη θητεία στο ΑΝΟ Γλυφάδας ως συνεργάτιδα της Άντι Μελιδώνη και υπεύθυνη του τμήματος Κ13, η Τόνια Μωραΐτη έρχεται στον Εθνικό Πειραιά για να φέρει νέα πνοή στις υποδομές, προσεγγίζοντας κατάλληλα τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες με ορίζοντα την δυναμική στελέχωση των μεγαλύτερων ομάδων του συλλόγου.

Μετά την συμφωνία της με την Διοίκηση του Εθνικού Πειραιά, η Τόνια Μωραΐτη ανέφερε στο ethnikoswaterpolo.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον αποτελώ μέλος του Εθνικού Πειραιά. Προτεραιότητά μου να γνωρίσω τις αθλήτριες μου και βήμα βήμα να χτίσουμε μαζί μία δεμένη ομάδα, με στόχο φυσικά μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Το μέλλον των παιδιών και το πως μπορούν να στελεχώσουν τις μεγαλύτερες κατηγορίες του Εθνικού Πειραιά αποτελεί οδηγό για τα προπονητικά μου καθήκοντα»!

Τόνια, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιά!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo