Για 2η χρονιά στον Εθνικό Πειραιά η Ελένη Κανετίδου!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με χαρά ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια Ελένη Κανετίδου, για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν!

Για 2η διαδοχική χρονιά, η 22χρονη περιφερειακός που συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία των «κυανόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη και αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό μέλος του συνόλου του Στέφανου Λέανδρου. Με σκοπό την διατήρηση του βασικού κορμού των τελευταίων ετών, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιά θέτει υψηλότερους στόχους για το 2023-2024, με οδηγό την σταθερότητα και την νεανικότητα στο δυναμικό της, καθώς το ταλέντο στις τάξεις των «κυανόλευκων» παραμένει ανεξάντλητο.

Με πολύτιμη συμβολή στο σκοράρισμα, αλλά και σημαντικές ικανότητες στην άμυνα, η Ελένη Κανετίδου θα συνεχίσει να φορά το «κυανόλευκο» σκουφάκι #10, αποτελώντας βασικό στέλεχος στην πορεία του Εθνικού Πειραιά, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ελένη, συνεχίζουμε μαζί…

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo