Επιστρέφει με ρόλο General Manager ο Τάσος Σιδέρης!

Επιστρέφει με ρόλο General Manager ο Τάσος Σιδέρης!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την επιστροφή του κ. Τάσου Σιδέρη στις τάξεις τους ως τον νέο General Manager της ομάδας.

Έχοντας υπηρετήσει τη γυναικεία ομάδα στο παρελθόν, στο πλευρό του Δημήτρη Κολοβού, γνωρίζοντας άριστα τα κατατόπια, ο Τάσος Σιδέρης επιστρέφει στον Εθνικό Πειραιά με αυξημένες αρμοδιότητες που αφορούν την γενικότερη οργάνωση, αλλά και την εξωστρέφεια του τμήματος.

Στο πλαίσιο της νέας σύμπλευσης του με τον Εθνικό Πειραιά, ο General Manager των «κυανόλευκων», δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr: «Χαίρομαι που επιστρέφω στον «Αυτοκράτορα» της υδατοσφαίρισης. Έχουμε μπροστά μας να υλοποιήσουμε ένα νέο πενταετές πλάνο με βασικό στόχο την ανάπτυξη των υποδομών μας, παράλληλα με την καταξίωση της γυναικείας ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η συμφωνία που πρόκειται να ανακοινωθεί με την εταιρεία «GENOMED», που πλέον μας καθιστά πρωτοπόρους στην ανάπτυξη αθλητικών δυνατοτήτων των αθλητριών μας. Έχουμε να κάνουμε πολλά και ευχάριστα πράγματα. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Κολοβό, που μου εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση ευθύνης. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»!

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo