Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ισχυρή Ματαρό ο Εθνικός Πειραιά GOLDFORCE – Δηλώσεις από Σωτηρέλη, Τορνάρου

Ο Εθνικός Πειραιά GoldForce δεν τα κατάφερε απέναντι στην ισχυρή Ματαρό και ηττήθηκε με 13-4 για την 3η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου του LEN Champions League.  Το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική (25/11) αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.

Εθνικός Πειραιά Gold Force – Ματαρό 4-13

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ματαρό άνοιξε το σκορ στη πρώτη επίθεσης με δυνατό σουτ της Νόγκε από τη θέση 3, ενώ η Αβένιο διπλασίασε τα τέρματα για τις Ισπανίδες που ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι. Ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ της Ελένης Κανετίδου από τη περιφέρεια αλλά οι φιλοξενούμενες έκαναν το 3-1 με την Σέβενιχ από το δεύτερο δοκάρια σε παίκτρια παραπάνω, ενώ η Κέστελι – Νάγκι με τεχνικό σουτ από τη θέση ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στα τρία τέρματα (4-1) και η Εσπάρ σε κόντρα με λόμπα νίκησε την Ελένη Σωτηρέλη. Η Ματαρό πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στο τέλος του οκταλέπτου με την Μπερτράν σε κόντρα.

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αλλά οι Ισπανίδες συνέχισαν να σκοράρουν καθώς η Μορέλ έκανε το 7-1, ενώ η Αβένιο σε νέα κόντρα έκανε το 8-1. Οι φιλοξενούμενες πέτυχαν άλλα δύο τέρματα για το 10-1 με την Σέβενιχ από τη θέση του φουνταριστού και Κλαβέρια, ενώ ενδιάμεσα η Ελένη Σωτηρέλη απέκρουσε πέναλτι της Κέστελι – Νάγκι. Στην εκπνοή της περιόδου η Τέρνερ σε παίκτρια παραπάνω σκόραρε για τον Εθνικό.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός μείωσε σε 10-3 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Ειρήνης Νίνου που κέρδισε η Άλκηστη Μπενέκου, ενώ η Τέρνερ με το δεύτερο της προσωπικό τέρμα έκανε το 10-4 σε παίκτρια παραπάνω μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Οι Ισπανίδες έκαναν το 12-4 με δύο τέρματα της Φαν Ντε Κραάτς. Στην τελευταία περίοδο η Φαν Ντε Κράατς πέτυχε το μοναδικό τέρμα του οκταλέπτου.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-4, 2-2, 0-1

Εθνικός Πειραιά GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Κατσιμπρή, Τέρνερ 1, Κλαψιανού, Νίνου Ειρ., Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ., Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ι., Τορνάρου, Μαυρωτά Λ.

Ματαρό (Ντάνι Μπαγιάρτ): Τερέ, Μορέλ 1, Φαν Ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιχ 2, Κέστελι – Νάγκι 1, Καμπράι, Νόγκε 1, Αβένιο 2, Μπερτράν 1, Εσπάρ 1, Κλαβέρια 1, Ααρτς

Τελευταία Νέα
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν το γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία (τότε ΕΚΟΦ) αποφάσισε να συμπεριλάβει τις γυναίκες στα εθνικά πρωταθλήματα.

Followour Journey

© Copyright Ethnikos Women Water Polo